Voortgang bouwwerkzaamheden datacenter

dinsdag 31 mei 2016

Op donderdag 28 april 2016 zijn BAM en Mercury Engineering gestart met het slaan van de eerste heipaal voor het ca.15.000 m² datacenter op ons bedrijvenpark De President.

Inmiddels zijn er circa 600 palen geslagen. Er wordt naar gestreefd binnen 3 weken alle heiwerkzaamheden af te ronden. De werkzaamheden die nu naast het heien plaatsvinden zijn het ontgraven van de poeren en het terrein klaarmaken voor het storten van de werkvloeren.

In week 24 zal er begonnen worden met het storten van de werkvloeren. Het storten zal plaatsvinden op werkdagen tussen 6:30 – 16:30 uur. Het afvlakken van de vloeren zal op werkdagen in de avonduren worden uitgevoerd. De aannemer zal de overlast vanzelfsprekend zoveel mogelijk proberen te beperken. Mocht u toch hinder ondervinden van de werkzaamheden of hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer M. Sayar van BAM Bouw en Techniek. Hij is 24/7 telefonisch bereikbaar op het nummer: 06 29 13 08 16 en op het e-mailadres: depresident@bam.nl.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

De President

Een stijlvol bedrijvenpark