STULZ GROEP B.V. verhuist naar De President

dinsdag 20 oktober 2020


Stulz verlaat eind 2021 Amstelveen voor een nieuw gasloos pand op ons bedrijvenpark De President. Het bedrijf gaat op een kavel (naast Somfy) van 9000 m2 in de eerste fase 6000 m2 bebouwen. Eén van de voornaamste redenen om tot verhuizen over te gaan is de expansie en uitbreiding van de leveringsomvang en werkzaamheden. De bouw start naar verwachting eind dit jaar.

Een onderdeel van deze uitbreiding is een nieuw magazijn (fase 1 ) met een oppervlakte van 3200 m2. Het pand wordt voorzien van duurzame klimaatoplossingen van STULZ, STULZ Tecnivel en Mitsubishi Heavy Industries. Daarnaast voeden 1200 zonnepanelen onder andere de laadpalen voor de elektrische auto’s en de energievoorziening voor de warmtepompen. Hoofddorp is als uitvalsbasis gekozen vanwege de goede nationale maar ook internationale bereikbaarheid. Ter zijne tijd volgt meer informatie over de bouw en de verschillende ontwikkelingen die de verhuizing met zich mee brengt. Hieronder vindt u korte impressie video van het nieuwe pand, welke door F5 Projectengroep B.V. is ontworpen en wordt gebouwd. 

>> Lees meer

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark