Gratis winterlunch voor medewerkers

dinsdag 05 november 2019

Beste ondernemer,

Gratis lunch

Op dinsdag 12 en donderdag 14 november organiseren gemeente Haarlemmermeer, SADC en KG Parkmanagement een winterlunch voor alle medewerkers op het Bedrijvenpark De President. De lunch zal in een verwarmde tent bij het botenhuis op het bedrijvenpark worden gehouden. Aan de lunch zijn voor de medewerkers géén kosten verbonden.

Hoe ziet het ideale bedrijvenpark er volgens jouw medewerkers uit?

Doel van deze lunch is dat we graag van de medewerkers horen hoe hun ideale bedrijvenpark eruit ziet. De President is namelijk volop in ontwikkeling. Het doel van de gemeente en SADC is een prettige werkomgeving voor medewerkers te creëren. Maar welke voorzieningen moeten er daarvoor volgens hen aanwezig zijn? Is dat horeca, een kinderdagverblijf, woningen in de buurt, gezondheidscentrum, gebied voor een ‘lunchrondje’, goede busverbinding, of misschien heel iets anders?

Tijdens de lunch zijn er mensen van de gemeente Haarlemmermeer, ontwikkelaar SADC en de parkmanagementvereniging aanwezig. Zij stellen de medewerkers een paar vragen om te weten te komen hoe hun ideale bedrijvenpark eruit ziet. Tegelijkertijd kunnen de medewerkers vragen stellen over de omgeving en de huidige ontwikkelingen.

Verzoek om te delen

Wij willen je vragen dit met je collega’s te delen.

-> Klik op de flyer voor meer informatie.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark