Grand opening Hikvision op De President

dinsdag 28 juni 2016

Hikvision kon niet meer uit de voeten op het naastgelegen Graan voor Visch en verhuisde daarom naar De President. Hier vond men de ruimte en de mogelijkheid om nog verder uit te breiden.

Sinds de oprichting in 2001 is het bedrijf gegroeid naar een wereldspeler met meer dan vijftienduizend medewerkers, veertien vestigingen over de gehele wereld, afnemers in meer dan honderd landen en een marktaandeel van meer dan 35 procent in China.

Vanuit het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp wordt de Europese Sales & Marketing, distributie en technische ondersteuning gerealiseerd. Tevens worden vanuit deze vestiging de salesagenten in de verschillende Europese landen bevoorraad en aangestuurd. 

De nabijheid van en de snelle verbinding met Schiphol maken bedrijvenpark De President in Hoofddorp tot de ideale vestigingslocatie voor Hikvision.

Het gebouw bestaat uit een kantoor (inclusief showroom, trainingsruimtes etc.) van 2.000 m2 en een bedrijfsruimte van 4.500 m2 op een perceel van 9.525 m2. Gelegen aan de Dirk Storklaan ligt het pand aan één van de hoofdassen van De President. 

Vrijdag 24 juni vond de Grand Opening van de nieuwe Europese hoofdvestiging van het Chinese bedrijf Hikvision Digital Technology op bedrijvenpark De President plaats. Een afvaardiging van het bestuur en Parkmanagement was uiteraard aanwezig.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark