Eerste paal geslagen Spadon

dinsdag 13 maart 2018

SPADON BOUWT SHOWROOM VOOR PROFESSIONALS

Spadon Tegelprojecten is op De President begonnen met de bouw van een showroom voor dealers en architecten. Het pand zal in het najaar van 2018 klaar zijn. In de showroom laat Spadon in een inspirerende omgeving het laatste nieuws zien op het gebied van tegels, platen, composiet en mozaïek.

Ontmoetingsplaats

De laatste jaren is er een groeiende behoefte naar een beter overzicht van de materialen in de collectie. In de showroom krijgen de laatste trends vorm en is er ruimte om eigen combinaties te maken. In het magazijn is een opslag van monsters van alle gangbare collecties. In combinatie met de showroom ontstaat de mogelijkheid om alle producten bij elkaar te bekijken. Zo kunnen architecten en opdrachtgevers een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden en snel tot een weloverwogen keuze komen. Deze materialen kunnen zij dan via het netwerk van Spadon bestellen.

Voor dealers is de showroom een ontmoetingsplaats waar zij een uitgebreid overzicht van de collecties van hun leveranciers kunnen vinden. 

 

 

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark