BAM start werkzaamheden bouw datacenter

dinsdag 19 april 2016

Op donderdag 28 april 2016 starten BAM en Mercury Engineering met het slaan van de eerste heipaal voor het ca.15.000 vierkante meter data center op het bedrijvenpark De President.

Zij streven ernaar om in 8 weken tijd alle heiwerkzaamheden af te ronden. Dan zullen er circa 1100 palen in de grond zijn geplaatst. De werkzaamheden die op dit moment plaatsvinden zijn het ontgraven van de bouwputten en het inrichten van de bouwplaats.

De werkzaamheden zullen plaatsvinden op werkdagen tussen 6:30 - 16:30 uur. Deze bouwwerkzaamheden kunnen mogelijk overlast veroorzaken voor weggebruikers. Zij proberen de overlast vanzelfsprekend zoveel mogelijk te beperken.

Mocht u toch hinder ondervinden van de werkzaamheden of hier vragen over hebben, dan kunt u contact opnemen met de heer M. Sayar van BAM Bouw en Techniek. Hij is 24/7 telefonisch bereikbaar op het nummer: 06-29130816 en op het e-mailadres: depresident@bam.nl.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark