Afsluiting Johan Enschedelaan

dinsdag 01 september 2020

De bushalte op de Johan Enschedelaan, in de richting van de Spoorlaan, wordt niet meer gebruikt. Daarom wordt deze bushalte binnenkort weggehaald. 
De werkzaamheden starten 28 september en we verwachten dat deze 2 oktober 2020 klaar zijn.

De werkzaamheden

Aannemer Compeer voert deze werkzaamheden uit:

  • verwijderen tegels en asfalt;
  • verplaatsen stoepranden en lantaarnpaal;
  • doortrekken berm.

Planning en werktijden

De werkzaamheden starten 28 september en we verwachten dat deze 2 oktober 2020 klaar zijn. De planning kan iets aangepast worden, dit hangt bijvoorbeeld af van het weer. Wijzigingen in de planning zetten we op www.haarlemmermeer.nl/verkeer onder “Bushalte Johan Enschedelaan”.

De aannemer voert de werkzaamheden uit tussen 07.00 en 16.00 uur. Behalve op 28 september dan start de aannemer om 09.00 uur.

Tussen 07.00 en 16.00 uur (op 28 september van 09.00 tot 16.00 uur) is de Johan Enschedelaan, richting de Spoorlaan, tussen de Hoofdweg Oostzijde en de Dirk Storklaan afgesloten. Er worden omleidingsborden langs de weg gezet.

Tussen 16.00 en 07.00 uur is de rijbaan open voor al het verkeer.

maandag 28 september

  • van 07.00 tot 09.00 uur voorbereiden werkzaamheden, verkeer kan hier nog langs rijden;
  • van 09.00 tot 10.00 uur omleidingsborden neerzetten;
  • van 10.00 tot 16.00 uur werkzaamheden bushalte Johan Enschedelaan.

dinsdag 29 september, woensdag 30 september en donderdag 1 oktober

  • van 07.00 tot 16.00 uur werkzaamheden bushalte Johan Enschedelaan.

vrijdag 2 oktober

  • van 07.00 tot ± 14.00 uur werkzaamheden bushalte Johan Enschedelaan;
  • van ± 14.00 tot 16.00 uur verwijderen borden en omleidingsroutes.

Hierna is de rijbaan weer open voor al het verkeer.

De werkzaamheden geven helaas (geluids)overlast. Wij rekenen op uw begrip daarvoor. De aannemer probeert zo min mogelijk (geluids)overlast te veroorzaken.

De bereikbaarheid

Om veilig te kunnen werken, is de Johan Enschedelaan (richting de Spoorlaan) tijdens de werkzaamheden afgesloten. De afsluiting is tussen de Hoofdweg Oostzijde en de Dirk Storklaan.

Het verkeer wordt dan omgeleid. Uw bedrijf is te voet en met de fiets aan de hand wel altijd bereikbaar. Tussen 16.00 en 07.00 uur is de rijbaan open voor al het verkeer.

Voor auto’s, motoren en vrachtwagens is er een omleidingsroute vanaf de Hoofdweg Oostzijde via de Nieuwe Bennebroekerweg, de Spoorlaan en de Johan Enschedelaan (richting de Hoofdweg).

De bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance).

Tijdelijke opslag

Tijdens de werkzaamheden moet de aannemer tijdelijk materialen opslaan. Hiervoor wordt een tijdelijke opslag gemaakt in de buurt van de werkzaamheden.

De website

Alle informatie staat op www.haarlemmermeer.nl/verkeer onder “Bushalte Johan Enschedelaan”. Als er veranderingen zijn, bijvoorbeeld in de planning, wordt de website aangepast.

Uw contactpersoon

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Mike van Amerongen via telefoonnummer 00900 1852. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haarlemmermeer.nl. Graag “Bushalte Johan Enschedelaan” in het onderwerp zetten.

Namens de gemeente Haarlemmermeer.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark