Óp naar een fantastisch 2019

dinsdag 18 december 2018


Spadon heet alle bedrijven welkom op de nieuwjaarsborrel in hun nieuwe pand aan de Jacobus Spijkerdreef 410. Deze nieuwjaarsborrel vindt plaats op 17 januari vanaf 17:00 uur. Het KVO-B certificaat wordt uitgereikt, u kunt een kijkje nemen in het nieuwe onderkomen van Spadon tijdens de rondleiding en er kan tijdens een hapje en drankje geproost worden op 2019.

Uiteraard hopen wij dat u hier allen bij aanwezig zult zijn.

Voorkom bekeuringen

Wij worden regelmatig geconfronteerd met auto's en vrachtwagens die geparkeerd staan op trottoirs en de openbare weg. Wij adviseren u zo veel mogelijk op eigen terrein te parkeren en uw bezoekers en klanten er op te wijzen dat handhaving hier bekeuringen voor zal uitschrijven. De gemeente heeft laten weten komende tijd weer extra te handhaven.

Iedereen extra alert tijdens de donkere dagen

Hoogtijdagen voor inbrekers: de periode rond de feestdagen. In de donkere wintermaanden neemt de kans op criminaliteit (overvallen, inbraken) toe. 
Let u op goede verlichting rondom uw bedrijfspand. Controleer regelmatig ramen, deuren en hekken en test de juiste werking van uw alarm- en brandmeldsysteem.
En wat is het belang van cameratoezicht? Heeft u al een camerasysteem? Dan kunt u ook overwegen om uw camerasysteem aan te sluiten op ‘Live View’.

Verder leest u hier ook enkele overvalpreventietips voor ondernemers.

And finally: Happy New Year!

Namens Parkmanagement wensen wij u en uw medewerkers gezellige feestdagen en een gezond en ondernemend 2019.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark