Mobiliteitsvisie Haarlemmermeer, routevisie en parkeerverordening

dinsdag 06 maart 2018


De gemeente Haarlemmermeer organiseert drie bijeenkomsten over mobiliteit. De bijeenkomsten vinden plaats op 13, 20 en 27 maart van 19.00 tot ca 20.30 uur.

Op deze avonden licht de gemeente de visie op mobiliteit toe en vragen zij aan u om aan te geven welke knelpunten u tegenkomt als u deelneemt aan het verkeer. Het kan bijvoorbeeld gaan om een onveilige oversteek, een te smal fietspad, parkeeroverlast, etcetera. Verder verstrekt de gemeente ook informatie over de parkeerverordening en de bewegwijzering.

Alle leden van De President zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de bijeenkomsten. Zie voor meer informatie de uitnodigingsbrief.

Bij vier tafels kunnen deelnemers op een grote kaart aangeven op welke plaats er volgens hen bijvoorbeeld parkeeroverlast is, een onveilige oversteek, een te smalle polderweg waar te veel vrachtverkeer rijdt, of waar er te weinig parkeerruimte is. Medewerkers van de gemeente verzamelen al deze knelpunten. In april kunnen knelpunten ook nog via de gemeentelijke website worden aangegeven. Als de lijst compleet is, bepaalt de gemeente of en wanneer zo’n knelpunt wordt aangepakt.

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

De President

Een stijlvol bedrijvenpark