Gratis veiligheidscheck voor uw bedrijf!

dinsdag 26 april 2016

Parkmanagement vereniging Bedrijvenpark De President, de gemeente Haarlemmermeer en RPC Noord-Holland helpen u graag om de veiligheid in uw bedrijf te verbeteren. Daarom bieden wij u een gratis veiligheidsscan aan. Aan de hand van een aantal (eenvoudige) vragen en een rondgang brengt de adviseur de veiligheidsrisico’s (inbraak, overval, diefstal, interne fraude, cybercrime) in kaart en adviseert hij u over maatregelen die u kunt nemen om de veiligheid in en om uw bedrijf te verbeteren.

U hoeft voor de veiligheidsscan niets te betalen, deze wordt betaald door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV).

Meld u aan voor de VKB-scan en verbeter de veiligheid van uw bedrijf, uw personeel én verlaag uw inkomstenderving door criminaliteit! Ruim 16.000 ondernemers gingen u al voor!

Verstuur uw contactgegevens naar: kees@rpcnh.nl

MEER INFORMATIE
Bedrijven met meer dan 50 FTE kunnen helaas niet deelnemen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de VKB-scan? Neem contact op met Kees Goedknegt via bovenstaand e-mailadres of via tel. 06 411 20 140.

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark