Bouw school en sporthal Lincolnpark

dinsdag 12 november 2019


Wij informeren u graag over de ontwikkeling van Lincolnpark. Op termijn wil de gemeente hier meer woningen en (winkel)voorzieningen realiseren. Daarom heeft het college van burgemeesters en wethouders recent ingestemd met de bouw van een school en een sporthal in dit gebied.

Bouw Hoofdvaart College, Praktijkschool De Linie en sporthal

De gemeente en het schoolbestuur Dunamare Onderwijsgroep vinden het belangrijk dat de leerlingen en het personeel van Het Hoofdvaart College en Praktijkschool De Linie kunnen leren en werken in gebouwen die leer- en werkprestaties stimuleren. Daarvoor is een veilig, duurzaam, inspirerend en functioneel gebouw nodig.

De gemeenteraad heeft in 2017 al besloten dat het Hoofdvaart College en Praktijkschool De Linie samen één nieuw schoolgebouw krijgen. De afgelopen periode heeft de gemeente locatieonderzoek gedaan en op 29 oktober 2019 heeft het College ingestemd met de bouw van de nieuwe school samen met een sporthal op één locatie in Lincolnpark. Naast bewegingsonderwijs voor de school is er namelijk ook behoefte aan extra binnensport-accommodatie voor de inwoners van onze gemeente.

>> Klik rechts op de brief van de gemeente voor meer informatie

« Terug

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark