Santen Bezorgt

Online Restaurant Santen Bezorgt beschikt over een á la carte kaart, waarop heerlijke gerechten te vinden zijn, zoals: belegde broodjes, maaltijdsalades, soepen, warme vis-, vlees-, vegetarische- en seizoensgerechten. Uiteraard wordt dit assortiment aangevuld met diverse dranken en desserts. Wilt u een andere samenstelling van uw gerecht? Geen probleem: geef dit telefonisch aan ons door en wij verzorgen het.

Het bedrijf is gestart door Jasper Smit en Claudia de Haan. Zij hebben elkaar leren kennen op de Horecavakschool “St. Hubertus” te Amsterdam.

Jasper heeft in diverse restaurants gewerkt als chef-kok, Food and Beverage manager en restaurant manager. Claudia is afgestudeerd als hotelmanager. Zij is werkzaam geweest bij diverse restaurants. Samen vormen zij het ideale koppel met meer dan 35 jaar horeca ervaring.

Jasper: "Ons bedrijf biedt een verantwoorde, gezonde maaltijd voor een goede prijs. Daarbij werken we met lokale verse producten, zoals gerookte paling van G. Eveleens, van Wees kaas, vlees van Vleeschhouwerij De Scharrelaer en de fruitsappen van de Olmenhorst.

Onze gerechten worden op een ambachtelijke manier bereid. Hierbij wordt rekening gehouden met een gezond voedingspatroon. Zo gebruiken wij geen frituur. De wijnen die wij bezorgen zijn van uitstekende kwaliteit en worden geschonken in de beste restaurants van Nederland. Ons ambachtelijk roomijs bevat minder calorieën dan de bekende merken.

 

« Naar bedrijvenoverzicht

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam Santen Bezorgt
Adres Jacobus Spijkerdreef 250
  2132 PZ Hoofddorp

Bekijk op Google Maps
Website https://www.santenbezorgt.nl/nl/
Email info@santenbezorgt.nl
Tel-nr. 023-5618303

Agenda

Geen agenda items beschikbaar

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark