Omgevingsvergunning plaatsing tijdelijke zendmast

dinsdag 19 december 2017


Per 13 december 2017 is er een omgevingsvergunning verleend voor het kappen van een boom en het plaatsen van een tijdelijke zendmast door T-Mobile, met een instandhoudingstermijn van 3 jaar tot en met 12 december 2020.

De mast komt tussen de Dirk Storklaan en de Henri Wenckebachdreef (op de kadastrale locatie AL 2244).
Klik op de afbeelding voor de vergroting en de exacte locatie van de tijdelijke zendmast.

Het besluit en de bijbehorende stukken zijn gedurende zes weken, na de verzenddatum van het besluit, in te zien op www.odnzkg.nl onder bekendmakingen. Let op: de dag van bekendmaking is niet dezelfde datum als de publicatiedatum van dit bericht. Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer, t.a.v. afdeling Inkoop & Juridische zaken, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp. Vermeld in uw bezwaarschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening, het referentienummer/kenmerk van dit besluit (of stuur een kopie van het besluit mee) en de reden(en) waarom u bezwaar maakt. 

>> Lees meer

« Terug

Over De President

Bedrijvenpark De President is gelegen in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuiden van Hoofddorp. In 2008 is de Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark De President opgericht met een vertegenwoordiging vanuit de gevestigde bedrijven.

De President

Een stijlvol bedrijvenpark